Evită ridurile și bucură-te de o piele tânără mai mult timp! - Royal Beauty Center

Ridurile pielii

Conținutul

  ridurile pielii

  Doriți ca pielea dvs să recapete aspectul ei tineresc? Dispozitivul este potrivit pentru utilizare în jurul ochilor, buzelor și pentru diminuarea ridurilor de pe gât și frunte. Puteți să o utilizați cel mult de două ori pe săptămână și veți observa modificări uimitoare ale tenului la câteva săptămâni după utilizare. Răsfățați-vă cu fototerapie acasă fără a vizita saloane de înfrumusețare scumpe, pentru același efect!

  ridurile pielii

  Instructiuni de utilizare: 1. Curățați bine pielea și aplicați o cremă sau un serum.

  ridurile pielii

  Porniți BeautyHelper și masați zona dorită a feței, dar nu mai mult de 10 minute într-un singur loc. Aparatul se va opri automat după 10 minute. Pentru a continua pe cealaltă parte a feței, porniți-o din nou și continuați masajul.

  ridurile pielii

  După utilizare, curățați din nou pielea și îndepărtați crema sau serumul din aparat. Ajută la îndepărtarea ridurilor BeautyHelper ajută la diminuarea ridurilor din ce în ce mai mari din jurul ochilor, buzelor, ridurile pielii și gâtului.

  ridurile pielii

  Crește elasticitatea și fermitatea tenului Ajută pielea să-și recapete elasticitatea și aspectul tânăr după doar câteva săptămâni de la prima utilizare! Accelerează producția naturală de colagen și elastină Proteinele colagen și elastin acționează ca agent de umplere a ridurilor și conferă pielii flexibilitate, elasticitate și un aspect plăcut.

  • Blocare biometrică elvețiană anti-îmbătrânire
  • Substanta alergizanta in cosmetice — MI metlyisothiazolinone Ridurile: ce sunt si cum prevenim aparitia lor Odata cu apropierea de 30 de ani, procesul natural de imbatranire incepe sa modifice capacitatea pielii de a se regenera, fenomen care favorizeaza si face loc pentru aparitia ridurilor.
  • Anti-imbatranire wellness tampa
  • Ridurile: ce sunt si cum prevenim aparitia lor | Hebra Dermatologie
  • Cei mai buni plasturi pentru pliurile nazolabiale
  • Ridurile: ce sunt si de ce apar

  Ajută la rezolvarea problemelor de piele Ajută la combaterea problemelor ridurile pielii bolilor pielii, cum ar fi acneea, roșeața, rozaceea și altele. Adaugă o recenzie.

  ridurile pielii