⚡ THE MOLECULE EFFECT | Comanda online - Livrare acasa

Molecule 09

Conținutul

  calcul ascendant suisse anti aging

  Este nevoie de reglementări noi în domeniu pe care Ministerul Sănătății poate și trebuie să le facă. Prin reorganizarea ANMDM am găsit soluții pentru asigurarea resurselor umane și materiale în vederea reglementării pieții medicamentului.

  crema riduri talpa gastei

  Pacientul român are dreptul la fel ca toţi pacienţii din lume să beneficieze de cele mai bune tratamente și de a fi informat. În Sănătate timpul nu înseamnă de cele mai multe ori bani, ci viața pacientului, iar noi suntem o echipă care luptă pentru viața pacientului.

  masca de fata cu miere lamaie si ou

  S-au făcut pași importanți înainte în acest domeniu. Anul acesta au fost introduse 37 de molecule noi, inovative care au salvat multe vieți.

  pudră anti-îmbătrânire

  Importanța asigurării accesului pacienților la medicamente în România se regăsește ca temă pe molecule 09 Președinției Consiliului UE care va fi asigurată anul viitor de România, unde un punct important vizează reducerea decalajelor între statele membre în ceea ce privește accesul la medicamente. Tot în cadrul Conferinței, Sorina Pintea a mai anunțat că, Ministerul Sănătății și Comisia de Sănătate din Camera Deputaților au propus modificarea Legii salarizării și pentru farmaciști.