Modelare si Volumizare Pometi

Injectare pometi. INJECTARE ACID HIALURONIC ZONA BUZELOR/POMETI

Tratamente faciale Mărirea pomeților cu implanturi dermice fillere dermice Pomeții proeminenți, bine conturați, reprezintă un semn de injectare pometi și frumusețe.

Remodelare pomeți cu acid hialuronic

Pomeții conferă formă și simetrie feței, contribuind la aspectul tânăr al chipului. Iată de ce echipa de medici ProEstetica folosește fillerele pe bază de acid hialuronic pentru a umple și a atribui volum pomeților, dar și pentru corectarea asimetriilor, scopul fiind injectare pometi unui aspect facial mai definit și mai atrăgător De ce să alegi mărirea pomeților la clinica ProEstetica?

Peste 25 de ani de experiență neîntreruptă în domeniul chirurgiei plastice și estetice Clinica ProEstetica este locul unde s-au realizat primele injectări cu acid hialuronic din România Folosim doar fillere dermice cu acid hialuronic din sursă sigură, cu certificate de trasabilitate, perfect conforme cu cele mai înalte standarde de siguranță. Rezultate discrete, dar de mare efect, care complimentează în mod armonios frumusețea naturală Utilizăm microcanule atraumatice, pentru un confort sporit Pomeții se întind de la colțul intern al ochiului, continuă spre marginea inferioară a orbitei și ajung foarte injectare pometi de nivelul urechii.

Remodelare pomeți cu AH

Modificarea aspectului pomeților poate fi cauzată de mai mulți factori, la care participă pierderea de substanță osoasă, atrofia musculară, precum și scăderea cantității de țesut adipos la nivelul feței, ce se accentuează o dată cu înaintarea în vârstă.

Pomeții lăsați înseamnă un volum deficitar al întregii fețe, un aspect livid și inestetic. Pierderea volumului la nivelul pomeților aduce în timp cu sine diverse manifestări pe care pacientele le resimt astfel: odată cu pierderea volumului medio-facial, la nivelul pomeților, în zona medială se formează un șanț injectare pometi se poate observa atât adâncirea șanțurilor nazolabiale, cât și formarea și adâncirea ridurilor marionetă, ceea ce duce la căderea injectare pometi gurii.

injectare pometi

Ridurile nazogeniene înăspresc aspectul feței, iar ridurile marionetă îi conferă un aspect mâhnit, posomorât. Iată de ce mărirea și modelarea pomeților cu acid hialuronic este o procedură din ce în ce mai des solicitată, mai ales că, o intervenție la timp poate preveni intervenții mai ample și mai costisitoare mai târziu. Programează-te aici Îmi voi îmbunătăți aspectul prin mărirea pomeților?

Categoric, da! Prin injectarea fillerelor dermice care sunt de fapt niște implanturi dermice, se poate obține un mic efect de lifting, care să ridice zona pomeților și implicit, linia mandibulei.

Modelare Pometi cu Acid Hialuronic

Rezultatul este unul natural, deoarece echipa medicală ProEstetica nu face decât să restaureze volumetria naturală a unui chip tânăr. Astfel, la ProEstetica corectăm aspectul îmbătrânit, redăm simetria chipului, luminăm zona pomeților, respectând echilibrul, pentru ca pacienții să arate mai bine, să se simtă mai atractivi și mai încrezători, oferindu-le rezultate naturale.

La nivelul pomeților, prea mult acid hialuronic va conferi un aspect de obraji de veveriță, care nu complimentează pe nimeni. Pentru a evita astfel de situații este necesară alegerea cu atenție a medicului chirurg care va efectua intervenția, deoarece tehnica de injectare, injectare pometi și cantitatea de acid hialuronic, dar și expertiza și viziunea medicului pot face diferența între un rezultat remarcabil și unul dezastruos.

Modelare si Volumizare Pometi

Procedura de mărire a pomeților nu este recomandată pacientelor gravide, care alăptează sau care au o infecție sinusală. Cum se efectuează procedura de mărire a pomeților la ProEstetica?

AUGMENTARE POMETI DR IANCU MORAD

Înainte de injectarea propriu-zisă, va avea loc o consultație cu unul dintre medicii noștri chirurgi plasticieni, care va efectua o evaluare amănunțită a istoricului medical pentru a ne asigura că nu există contraindicații.

În acest timp, anatomia facială și preferințele personale ale pacientului sunt atent observate pentru a determina tipul și cantitatea recomandată de acid hialuronic care trebuie injectat. Acidul hialuronic introdus la nivelul pomeților este un tip de acid mai vâscos, care se injectează în profunzime, pentru a se așeza exact unde trebuie, astfel încât, la atingere, să nu dea impresia unui corp străin, ci să ofere senzația osului zigomatic natural. Injectarea se injectare pometi sub anestezie locală, cu o microcanulă atraumatică, supra-numită și "acul care nu doare".

Datorită numărului redus de înțepături, riscul apariției de echimoze vânătăi sau hematoame scade în mod considerabil.

 1. Remodelare pomeți cu AH
 2. Alcool anonim elvețian anti-îmbătrânire
 3. Marire si Ridicare Pometi (Volumetrie Faciala) | Dr. Dana Bratu
 4. Modelare si Volumizare Pometi | DermaBeauty Clinique
 5. Marire pomeți cu fillere dermice pe baza de acid hialuronic | ProEstetica

De asemenea, cu ajutorul microcanulei, medicul chirurg plastician poate controla atent cantitatea și amplasarea produsului utilizat pentru a crea o simetrie facială perfectă injectare pometi pentru a ajunge la aspectul dorit de pacient.

Majoritatea ședințelor de injectare cu acid hialuronic a pomeților durează aproximativ 45 de minute până la o oră.

injectare pometi

Ce se întâmplă după intervenția de mărire a pomeților? Acestea pot fi minimizate prin aplicarea unei creme cu arnică sau comprese reci.

injectare pometi

De asemenea, este importantă păstrarea zonei injectate curate pentru a evita riscul de infecție. Alte recomandări: În primele 24 de ore de la injectare, este contraindicată aplicarea machiajului.

Augmentare pometi prin injectare cu hialuronic Dermafill Volume Ultra

În prima noapte după tratament, este recomandat să dormi cu fața în sus. Evită masajul sau traumatismele în zona feței. Evită expunerea la soare, solar, saună injectare pometi frig intens, precum și efortul fizic sport timp de o săptămână după procedură. Nu fuma și nu consuma alcool în primele 72 de ore de la injectare.

injectare pometi

Când voi vedea rezultatul intervenției de mărire a pomeților? Rezultatele sunt vizibile imediat după injectare. Totuși, pentru a putea admira rezultatul final, este recomandat să aștepți zile, până când eventualele edeme umflături dispar complet. Rezultatele se pot menține între luni, în funcție de substanța de umplere utilizată. Această procedură poate fi repetată la interval de câteva luni pentru a se asigura remanența pe o perioadă mai lungă de timp și menținerea, dar și îmbunătățirea continuă a rezultatelor.

Mărire și ridicare pomeți

Chiar dacă în prezent fillerele injectabile pe bază de acid hialuronic sunt foarte populare, nu uitați că este vorba totuși de o procedură medicală și despre niște implanturi dermice, care prezintă complicații și riscuri pe care doar un medic le poate gestiona.

Iată de ce este extrem de important să alegi cu grijă cine și unde îți va injecta pomeții. La clinica ProEstetica te așteaptă o echipă de profesioniști, a cărei experiență continuă, injectare pometi peste 25 de ani în chirurgia plastică estetică îți garantează obținerea rezultatelor dorite, mereu în condiții de maximă siguranță!

Vino la ProEstetica și bucură-te de un aspect îmbunătățit, fără să se vadă că ai intervenit în vreun fel!

 • Remodelarea pomeților cu acid hialuronic | SKINOVATE
 • Rezervor elvețian de păcură din plastic anti-îmbătrânire
 • Poti achizitiona mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le oferi cadou.
 • Rețete de cremă anti-îmbătrânire pentru piele
 • Liftingul pometilor cu acid hialuronic
 • Mix image suisse anti aging