GEROVITAL H3 HYALURON C CREMA ANTIRID DE ZI 50ML

Devenind antirid

Conținutul

  ingrediente din produsele de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire licență ski alpinisme suisse anti aging

  Recenzii 0 Formula cremei Plant Activ® cu ulei de cătină şi vitamina C este special concepută pentru a preveni ridarea şi îmbatranirea pielii. Vitamina C potenţează acţiunea antioxidantă a vitaminei E cel mai apreciat antioxidant natural care se găseşte în concentraţie semnificativă în uleiul de cătină şi acţionează ca un accelerator de reînnoire celulară, contribuind la creşterea elasticitatii pielii.

  care editor foto elimină ridurile cremă activă delicată antirid

  Conţinutul bogat în vitamine, al uleiului de cătină: provitamina Devenind antirid, vitamina E şi vitamina F vitamina pieliiprevine apariţia ridurilor şi asigură menţinerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii, aceasta devenind suplă, proaspătă şi catifelată. Crema se aplică zilnic seara, după demachiere, pe faţă, gât şi decolteu şi se lasă să acţioneze peste noapte.

  Procedura thermage anti-imbatranire Cremă de ochi antirid pentru sănătate și frumusețe

  Dimineaţa, faţa, gâtul şi decolteul se curată cu Laptele demachiant Plant Activ® cu ulei de cătină. Se recomandă în special tenurilor uscate şi dezhidratate, predispuse la ridare. A se depozita ferit de acțiunea directă a razelor solare, în locuri uscate, la temperaturi cuprinse între °C.

  anti aging swiss seismic alea missha time revolution cura de riduri delicat crema ideala

  A se folosi preferabil înainte de data marcată pe ambalaj.