Clarins CL Cleansing Instant Eye Make-Up Remover | Livrare între zile | qconf.ro

Demachiant clarins

Conținutul

  demachiant clarins masca albire ten

  Demachiantul de ochi sensibili, pentru machiaj rezistent la apă, Clarins Instant Eye Make-Up Remover înlătură instantaneu chiar și straturile groase de machiaj și are o compoziție blândă, neiritantă. În plus, lasă pielea delicată din jurul ochilor fină și mătăsoasă și întărește genele.

  Salvează urmărirea produsului Descrierea produsului Marca Clarins oferă produse de îngrijire a pielii și produse de înfrumusețare folosind ingrediente organice.

  Caracteristici: demachiază la o singură trecere, chiar și fardurile rezistente la apă calmează zona sensibilă a ochilor și fortifică genele înviorează instantaneu tenul și îi oferă hidratarea necesară nu irită ochii și nu deranjează nici purtătorii lentilelor de contact lasă zona ochilor fină și luminoasă testat dermatologic și oftalmologic extracte de albăstrea, de trandafiri și de mușețel — calmează și hidratează tenul uleiuri ultra lejere — au efect demachiant clarins, demachiant clarins ușurează demachierea Aplicare: Agitați temeinic demachiantul înainte de utilizare, pentru a combina cele două faze.

  Îmbibați dischetele demachiante cu produs și așezați-le timp de 10 secunde pe pleoapele închise.

  demachiant clarins terapie cu lumină anti-îmbătrânire a pielii

  Apoi trageți ușor dischetele în jos, împreună cu machiajul dizolvat, fără a freca inutil zona ochilor. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.

  demachiant clarins charms bijoux suisse anti aging

  Întregul text.