Navigare în articol

Balea antirid

Conținutul

  Etichete Balea Frumusete Efect de Masca de Putere 50 ml De obosit, pielea obosita Ajută pielea reglementa echilibrul de umiditate Perne intensiv ridurile din interior Catifelează liniile fine și uscăciune linii Piele compatibilitate dermatologic aprobat Extrem de concentrat de ingrediente pentru a revitaliza obosit, tensionat și îmbătrânirea pielii, Umple ridurile din interior și netezește-out linii faciale Ajută la prevenirea pre-ten matur-îmbătrânire efecte de Re-hidrateaza, hraneste si re-echilibreaza pielea-nivelurile de umiditate Asigură pielea se simte moale, Extrem de concentrat de balea antirid pentru obosit, pielea balea antirid Balea Efect de Frumusete Puterea Masca ajută pielea pentru a reglementa echilibrul de umiditate.

  Eficientă formulă perne intensiv ridurile din interior.

  balea antirid salon anti-imbatranire

  Liniile Fine și uscăciune ridurile sunt estompate. Acid hialuronic - un factor natural de hidratare - activ perne pielea din interior.

  O speciale anti-imbatranire cu extract balea antirid îmbătrânirea prematură a pielii.

  balea antirid crème anti âge que choisir

  În plus, untul de shea și vitamina E oferă pielii cu agenți nutritive. Pentru o placut pielea supla simt. Evita zona ochilor.

  balea antirid crema de zi loreal revitalift

  Lasă pe timp de 5 până la 10 minute. Eliminarea resturile de masca cu un tampon de bumbac. Etichete: masca de albire crema, ulei facial, ulei subtire, dispune masca, masca reusabl, balea germania, c vitamina masca de fata, balea, masca vitamina, crema de nori Produse similare.

  balea antirid crema de piele antirid cu colagen